ensam..

..känner jag mej just nu.

Det e konstigt hur man ibland kan känna sig så ensam, fast man har någon riktigt nära eler fast man är omringad av goda vänner...

konstit..

Jag har kännt mig konstigt ensam på senaste tiden..konstigt..

Jag har en underbar pojkvän som ger mig den närhet och kärlek jag behöver, men endå kommer ensamheten krypande med sina vassa klor och drar ner mig i ensamhetens fördärv..

Hatar att känna mig ensam..vill inte!

Nåja..tur att jag vet att jag inte e ensam iaf..skulle ju vara mycket värre!
..speciellt då det har börjat mörkna..är ju mörkrädd hehe

blah..nu sova..kanske?


Tror du på det övernaturliga?

Det gör iaf jag:)

Såg på ett program från Sveriges tv4 igår som hette "Det stora grå", jäkligt intressant!

Har alltid varit intresserad av övernaturliga fenomen (ja di flesta är väl det) och jag tror att det måste finnas nått större och smartare än oss dumma människor.

Programmet är i två delar (nästa del kommer 26.8) och handlar om två killar som försöker ta reda på sanningen om det övernaturliga. De ringde bland annat till ett medium som sade sig kunna hitta borttappade saker. En av killarna (han som sa att han inte trodde på övernaturliga saker) hade tappat bort en manual till en gammal grammofon. Han ringde in och mediumet beskrev var den skulel finnas. Det konstiga var att hon beskrev killens föräldrars garage på pricken! och precis där hon sa att manualen skulle finnas, där fanns den!

Sedan testade dem telepati, vilket oxå funkade till viss del.

De hade intervjuat en parapsykolog, en humanist, ett medium, en biskop och nån folktros expert eler nå sånt (minns itne exakt). Di alla trodde så olika! Humanisten skrattade åt mediumets förklaringar och parapsykologens förklaringar, vilket jag tyckte var dumt. Lixom..vetenskap e ju en sak, men som parapsykologen sa: "bara för att man itne har bevis för något, så kan man inte förkasta det". Det stämmer ju! Över4naturliga saker kanske vi aldrig får en förklaring på, vi kanske inte e tillräckligt smarta!? jag vet inte..

Alla skaer kan vi kanske inte få bevis för, så e d bara! E man vetenskapsman, och en smart sådan!, borde man förstå och vara öppen för att vissa saker kanske inte går att förklara! Vetenskapsmän som tror att allt som inte går att förklara, eler hittar på förklaringar till saker bara för att få en förklaring e dumma!

Här bevisade ju killarna att telepati funkade, och humanisten sa helt enkelt att ne de måste va nått annat, för telepati funkar inte. Dum förklaring!

Mediumet sa att för att kunna förstå "övernaturliga saker" måste man vara öppen för det oxå. Ju mindre öppen ma ne för såna saker, ju mer stänger man dem ute och skyller på annat.

Sen sa biskopen oxå något smart. SÅ tror jag oxå nämligen..hon sa att det finns en andra sida, och vi kan itne förstå det nu, emn då vi väl e där så komemr vi säga " ja just d, det var så de va". Precis så har jag oxå tänkt och precis så tror jag!

Vi kan ju itne veta va som händer efter döden, hur skulle vi kunna d? hur skulle vi kunna veta om man komemr tillbaka som spöke, sitter uppe i himlen med änglar eler om det helt enkelt inte finns något efter döden?

EN kompis berättade åt mig om en undersökning som gjorts. Den visa de att en liten del av människans vikt försvann efter att de dött. Alltså kandetta va själen eler nå att sådant? elelr så kan d ha en naturlig förklaring..men man vet itne va d e som gör att kroppens ändrar vikt, precis efter att personen dött.

Strange huh?

Nåja..alla får vi tro hur vi vill..men ajg tror absolut på att det finns något där ute, som vi inte kan förklara! VAre sig det är spöken, andar, utomjordingar elelr nått annat, så finns det något! Viss a saker kanske vi skapar med vår egen fantasi, men jag tror inte det är förklaringen till alla konstiga saker folk har stött på.

Så..har du tänkt va en smart vetenskapsman, förkasta inte det som vi inte kan förklara..för..ingen på vår jord (har vi ju märkt) är så samrt att den skulle kunna förklara allt!

Nu återgår jag till vardagen:)

Adios! ;)

;D

RSS 2.0