Hur man får en framgångsrik blogg..

..ja d har jag legat och funderat på flere nätter nu. Hur får man folk att läsa ens blogg? Vad skall man skriva om för att väcka folks intresse? Hur får man folk att kommentera? Jag har kommit fram till följande 3 steg för att få en frmagångsrik blogg:


1. Du skall skriva om Mode! (kläder, skor, köpställen, vad som är inne just nu) eller så ska du skvallra på din blogg, som Perez Hilton t.ex. Eler så ska du hacka ner på folk, eler provosera t.ex. skriver du att du äälskar Hitler eller att djurplågeri är något du tycker är lite trevligt, så tror jag säkert att det är många som kommenterar din blogg (förhoppningsvis med mer negativ attityd än positiv).

2. Du skall helst ha blont långt hår, vara chich och komma från en rik familj och ha ett "von" eler "af" framför ditt efternamn, eller annars ha ett efternamn som låter lite rikemansaktigt.

3. ...ja..det fanns inget tredje..tänk va lätt att få en framgångsrik blogg! Bara två steg behövs så e d klappat o klart!


Så här e d kanske itne helt och hållet, men har ni tänkt på att många av de framgångsrikaste bloggarna handlar om Mode? Iaf i sverige. De flesta av dessa är skrivna av rikemans döttrar med just långt blont hår (iofs e ju typ alla blonda i sverige) och som har råd att vara chic varje dag. Eler som Perez Hiltons blogg e ju galet framgångsrik och han skriver massa elakt skvaller och talar skit om kändisar, vilket vi vanliga dödliga verkar gotta oss i.

Sen var det en blogg som var en av de mest lästa här..som var skriven av en blond, långhårig, rikemans flicka som verka ha iq banan. Och det värsta var att hon var beundrad av massa tjejer. Hon skrev bland annat om hur lite hon åt och skrev hur knubbig Amy Diamond är (lixom hallåååå? smal tjej det) och annat iq-befriat. Minns itne vad hon hette, var ett tag sedan jag besökte hennes blogg för blev bara arg på hur iq-befriat hon skrev och fick riktigt kalla kårar då jag tänkte på hur många unga tjejer som beundrade henne..fy fan! nåja, hur som helst..jag besöker inte den bloggen mer..då blir den ju bara mer framgångsrik.

Nåjaa nåjaa..detta borde jag ha skrivit inatt..låg och funderade massor på detta och kunde knappt sova... men jag kom fram till att det verkar vara såhär..att blonda rikemans döttrar skriver om mode och blir rika på det (dels för att pappa har betalat lite så att bloggen kan hållas uppe..eler va d nu va..äh..nått me pappa betalar iaf)..

Och mode..varför finns d hundra bloggar om mode? Lixom..jag ääälskar kläder och speciellt skor och jag tycker om o kolla in nyaste trenderna osv..men behöver jag läsa en blogg om d? nej..mode ser man överallt..i tv, i tidningar på stan i affärer osv osv..jag förstår inte riktit. Nåja..jag undrar om d e såhär i Sverige (är från Finland jag)..jag tror d flesta bloggar i finland inte handlar om mode..har inte kolalt upp de..och här e d flesta inte blonda hehe..e nog svart som gäller..iaf på den mer finska sidan..kanske finska bloggar handlar om metal? jag vet inte..måste undersöka ^^

Nåja..det var dagens tankar:P

Puss på!zombie

Mitt bidrag till "modebloggandet"..dessa vill jag ha!
RSS 2.0