Arbetsintervju och vasa!

Idag har man varit på arbetsintervju! hade tänkt ta en bild på min outfit men tiden blev knapp så hann inte :/

fter intervjun som var i vasa var slut körda jag in till centrum och överraskade min vän Anton med att jag var där. Vi gick på stan lite och så, var trevligt, fast tiden var lite för kort:/ men men, de kommer fler tillfällen :)

Nu äter jag lite chilinötter..mmmmmm..goo!

Min Didrikson jacka..

Bidde ingen jacka idag..hade ju inte med mig mitt ID så jag kunde inte köpa didrikson jackan som va så dyr..blää..men i torsda, då skall jag hämta den :) OOOH! Varmt o skönt ja kommer ha de i vinter ^^ hihi
SYnd bara att didrikson itne verkar ha nummer 34 i storleken på jackorna..måste ta en 36:a..den känns aningen för stor, men kanske lika så bra..varmare o gosigare då :) hihi

Satsar på en ljusgrå jacak..tycker den e ASFIN! :D

PUSS :)

Halsont

Jepp jepp..har haft ont i halsen i snart 4 veckor..de börjar va lite smått irriterande! GRRR!!
Jag var till skolsystern idag i alla fall och hon tog svalgprov så om typ 2 dagar vet ja om ja har nå konstit där eller va de e..

Är ganska spänd på helgen! :) SKa måla om köket då har vi bestämt! ^^ Skitbra blir de! ;D måste bara få färg o sånt först..o sen ska vi börja fixa resten på plats så de blir färdigt nån gång, weee!

Sen kommer de bilder ;)

Kan ju bjuda på en sneak peak av köket i alla fall :P

FÖRE:


EFTER:TATAAAAAA! :D


Hehe, jag har sen aldrig påstått att jag är nån super pedantisk människa eller en bra fotograf..o de märks på bilderna ;)

Puss

Ansiktsmaskar

hAr haft en låång dag idag..började med en kurs klockan 8.15-12.00..sen mot eftis till klockan 12.45 (tar en stund o köra dit så åkte direkt efter kursen)..sen direkt efter eftis till k-market o var där från 16-21.15. PUH!

NU tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av en ansiktsmask ^^Snyggish!

FEEST!

Igår va de fest på schemat, askul!! :D Minns inte allt, men de ja minns var skitbra :D Träffa många vänner och andra bekanta och dansade hela natten lång..o jag fick inte ens sjuka fötter, hör och häpna!

Dessutom hade de renoverat utestället Melody så de var myki trevligare att va där :)

Har tyvärr inga bilder då mitt minne e för kort för att komma ihåg en kamera:/ men men

Puss, nu ska ja gotta mej ;)

En ny morgon!

Idagblir de en eftisledar träff och eftis, sedan leeedig efter 4, sweet ^^ igår höll jag på att dö..dagis från 6-13.40, sen hem o tibaka på jobb vid k-market 16.00-21.15..jag var dödstrött :S Meen,m oney money ;)

NU far jag så ja inte blir sen :D

Talk to u later!

Puss

Don't let go..

..never give up it's such a wonderful life!

Jag ÄLSKAR Hurts album Happiness jag blir på bra humör, fast ändå lite sorgsen..jag ÄLSKAR sån musik!! :D

Blood, Tears and Gold och Evelyn är nästan mina favoriter på skivan..och The Water, förstås :)

http://www.youtube.com/watch?v=JBOEsQCdqpI NJUT! :)


Dagen har annars börjat bra..öppnade på gruppiset och ett barn som är mycket svårflörtat undra om ja skulle komma imorgon oxå och jag sa att jag bara e där på onsdagar..då sa denne att de va så roligt då jag var där på moron..aaw, mitt hjärta tog ett lycko skutt! :) hih!

Nu ska jag sjunga lite o sen ska jag vidare till nästa jobb :) K-market väntar ikväll ;)

PussGoodmorning sunshine

Uppe kl 5..de känns ovant, men lite spännande :P

SKall öppna på gruppfamilje daghemmet idag..ojoj..har inte gjort de förr så de e lite pirrigt, men de ska no gå bra, no worries :)

Nu äta lite o så måste jag brumma vidare;)

Ses!

Puss

House

Nu har house börjat igen på sveriges tv4. Var ett mycket sorgligt avsnitt denna gång med mycket död och jag satt me gråten i halsen o tårar i ögonen i slutet (iofs så gråter ja för de mesta då de kommer till sorgliga saker eller söta gulliga saker;P ).

Och House blir bara snyggare för vart år som går! AH! Gubbmums!Nu skaj ag nog gå å sova i alal fall..skall upp mycket tidigt imorgon..närmare bestämt klockan 5!! URK!!

men men, så e de sen :P

Puss!

SHAKE IT LIKE A SALTSHAKER, BABY!

Hemma, o de regnar..jag gillar regn :)

Tidigare idag hann ajg med lite shopping..hittade TVÅ par byxor som passade perfekt, o de e mycket sällan det händer. Korta ben och stor rumpa passar inte in i dagens byxmallar, tyvärr..men men..nu hitta jag iaf passliga byxor :D

Nu ska ja laga lite mat..ungskorv, mmmmm ^^

Puss


ZzzzZZzzz...

Att de ska va såå svårt att stiga upp på morgonen! varför e sängen så skön? morr..nåja..e ju uppe nu i alla fall :)

Känner att de nog sanrt e dax o börja träna igen, känner mej lite som en degklump :P Såååå, sak se när de blir av :) har så mycket på gång alltid tycker jag :S

men men..nu ltie frukost så man vaknar ;)

puss

Sova kudde

JAg e trött..skall abra tvätta ansiktet från dagens smuts o så ska de sovas lite..eller tror jag läser några kapitel ur en uunderbar bok först: Kvinnor som älskar bögar.. och bögar som älskar kvinnor! av Erika Strand-Berglund. Jag fullkomligt älskar den! LÄS DEN!Puss ;)

Kissnödig..

..är jag, men orkar inte gå på toa..är de inte höjden av lathet så säg!

Jobbat mycket idag..först på eftis och sedan på k-market..men mitt humör har varit på topp! :) HAr kanske kommit frma till hur jag skall göra med mian studier..finns ju dock en hel massa jagv ill bli, men kanske satsar på pedagogiken after all :) kan ju alltid studera mera senare i livet :P studera e så jäkla kul! ..fast endå vääldigt jobbigt..men de e nästan ett nödvändigt ont för mig..jag eller ett ontvändigt nöd? hehe..de e ju inte dåligt att studera heller, men det kan bli skitjobbigt ibland, speciellt då man studerar på den nivå jag gör nu..meeen, de skulle kunna vara mycket mycket värre..

Skönt e de att få utvecklas i alla fall :)

NU skall jag på riktit gå på toa annars händer de no en olycka!

so looong!

puss ;p


Gutten morgen..

..idag är en ny dag med nya möjligheter! Helst ksulle ja bara vilja sova men så bra ska vi inte ha det :P

Lite bestört o besviken vart man då man läste om hur valet i sverige hade blivit..usch..SD..får samma äckliga känsla av dem som jag får av sekt-liknande predikningar..usch o tvi!

Nåväl..igår var en helt trevlig dag :) Såg på lite "Drawn together" me kärleken och sen fick jag se en alldeles underbar måne med vackra moln runtomkring..ah! Försökte fotogarafera den, men med tanke på att jag är en gansak så dålig fotograf och att jag bara ahr en sketen digitalkamera, så blev inte bilderna så bra..men jag kan iaf bjuda på lite smakprov :)


Bra eller ej? :)

Och så en liten dagsbild på lilla mej ;)Puss ;)

Sova is thö shit!

..o sova, de ska ja göra nu! :)

HAr suttit o pratat lite politik o dittan o dattan me en kompis..har kommit fram till en sak i alla fall, jag hatar politiker! De bara ljuger o fifflar o folk går på deras lögner..speciellt borgarnas lögner verkar des om..hu jeda mej! Skall banne mig skapa ett eget parti! Där skulle kärlek och rättvisa råda och inget hemlighetsmakeri o lögner osv..usch!

Nåväl..skall bjuda på en bild från i sommras som ajg gillar och som e tagen av min goda vän Jenny :)

Puss o natti!


A long time ago..

..så skrev jag blogg..det avtog, men nu ska ja börja igen :)

Mycket har hänt sen jag senast gjorde ett inlägg..håret e avkapat, jagh ar flyttat me min sambo för vi hitta en lägenhet vi blev kära i och bestämde oss för att köpa..jag har börjat nytt jobb, jag studerar flitigt..men ensak har inte ändrat i alal fall: jag shopaprf ortfarande som en galning! :D

Här e lite bilder på mitt nya hår och några av mina outfits :) enjoy!Bilderna är ju inte av högsta kvalite och itne tagna på ett väldigt proffsigt vis, mnen de duger la bra ändå ;)

RSS 2.0