Bra låt, bra video

På tal om Jesus osv :) Denna låt handlar tydligen om Jesus men för mej kan personen i videon som hjälper flickan, vara en vän, förälder, partner eller någon anna..men bra video iaf :) hihi

Bra låt ^^,

http://www.youtube.com/watch?v=Nig4Rbeoqwk&feature=related

Enjoy!

P.S. Hur fan får man in hela videon så man inte behöver länka? fattar noll:D haha

Jesus, satan, bögar o sånt

Var faktist en jäkla bra film den där Saved! ^^,

Måste ju säja att ja inte hatar kristna, hatar e ett starkt ord, men jag ogillar de kristna (och andra människor) som försöker tvinga på andra människor sätt att tänka o tro, det är så irriterande! En av orsakerna jag aldrig skulle vilja tro eller tänka så. Är som kärringen mot strömmen, jag gör inte något om folk försöker säga åt mig att tro, tänka, pröva eller liknande, då gör jag de absolut inte, e bara så! Låt mig ha mina egna tankar och min egen tro, tack!

Känner faktist riktit härliga kristna typer:) såna som inte gnäller om sin tro stup i ett utan bara är härliga människor som tror på gud:) Så de ska va, så som tron gör världen bättre:) Folk som i allmänhet inte försöker förändra människor är bra, tycker jag iaf ^^,

Som i filmen, försöka göra en homosexuell frisk, eeee, vadå frisk?

Huvudrollen i filmen sa nått klokt: "Varför gjorde gud oss så olika, om han vill att vi alla skall vara lika?"
Det var smart sagt! De kristna som fattat vad de inebär är bra kristna, så jag tror Gud (om han finns), skulle vilja att mäniskor var.

Jag vet inte vad jag tror på, tror att d finns nått större där ute, men vet inte vad..iaf inte än^^, Jag är öppen för förslag :D

Men låt folk tro vad de vill, och tro själv på vad du vill, men försök inte tvinga över det på folk utan om du vill prata om det, diskutera saken som vuxna människor och inte som nån galning som knackar dörr och vill berätta hur du hamnar i helvetet om du inte gör som gud vill eller bla bla

Så, nu var de sagt^^

Filmen var iaf bra, som ja sagt nu några gånger, så se den;) hihi

kul bild:DAnd another thing..

..fotboll suger;) hahaJesus saves..

..in my ass?!

Alltså..kollar på en film, en komedi, jäkligt bra! Den heter Saved! o handlar om en massa kristna typer som går i high school..tror ja de va iaf:D

nåja, de e en tjej i huvudrollen och hon heter mary. Hon har en pojkvä'n som heter Dean, båda är kristna, väldigt kristna.
De leker en lek där de berättar hemligheter under vattnet (de simmar i en pool) o Deans hemlighet är att han är gay.
Mary blir förskräckt o slår huvet i nå rör på vägen upp så hon svimmar och får en vision av jesus som säger att hon ska hjälpa Dean. Homosexualitet anses ju va en sjukdom o inget man föds som.

Hon tänker då att hon ska ha sex med honom så han kanske blir frisk från sin sk sjukdom. Jesus ska sen göra henne oskuld igen eftersom hon hade sex för att hjälpa Dean.

DÅ de ska börja skolan igen efter sommaren och Mary och hennes gäng skall hämta Dean är han inte hemma eftersom föräldrarna hittat en gay porr tidning under hans säng och skickat honom till nådehuset för att han ska botas.

SJUUUUKT!!

nåja, Mary blir ju gravid eftersom de inte har haft nån sexualundervisning i skolan fören nu. Hon håller de hemligt, men skolans värsting (en judinna) och en av Marys killkompisar får reda på det och hjälper henne igenom detta medan hennes vänner försöker utföra en excorsism för att få henne att återvända till jesus o lämna satan.

Rolig film o såååå sann, efter va ja hört.

Alla kristna e inte överkristna, vilket man inte ska va..tror bara man gör mer skada än nytta då faktist.

Ojoj..nåja..bra film, se den^^,   =     = 

?

I DON*T THINK SOO! :D

Skulle homosexualitet va nånting satan kommit på?
knappast!
finns ju inte härligare människor^^
hih
finns ju inte snällare
och
mer accepterande människor:)

Tänk på de ni;)

Uscha mej

Då sitter man här o väntar på sin kar..
han e på krogen ännu o jag orka inte fara me så ja kom hem o städa undan efter förfestan..haha
nu e här rent o fint^^

gick före ut på krogen, gratis krogen o vänta på de andra..men de for till dyra krogen o dit for inte ja så to en kebab, åt den o for hem..

..men här e rent o fint nu igen iaf..

..fan de hade skitat ner medan ja vart borta:p haha

murr

men tur ja orka städa iaf..mycke skönare o vakna upp till städat än till ostädat tycker jag^^

gott me vatten också..kebaben var stark..burr burr

;p

men nu o sova^^

natti natti:)

kram o puss era slusk ^^,

P.S. Jag fick träffa min Lisa och min DIsa idag ^^, *wee*

RSS 2.0